Brut d'Anvers
De Brut d'Anvers leent zich perfect als aperitiefdrank en past uitstekend bij de delicate smaak van schaal- en schelpdieren. Fantastisch bij oesters!TIP
Volgens internationaal gerenommeerd kaasaffineur Michel Van Tricht is de combinatie van onze Brut d'Anvers met Saint-Nicolas de la Dalmeire kaas een echte aanrader. U kan alles over deze perfect match nalezen in het boek Vinken & Van Tricht - 50 bier & kaas combinaties.
Brut sur Lie
Dankzij de opvallende fraîcheur is dit brut bier uitermate geschikt om als aperitiefbier te serveren bij borrelhapjes met uitgesproken smaken zoals tapas, pecorino kaas en jamon Iberico.
TIP
Waarom deze Brut sur Lie niet serveren als aperitiefdrank voor huwelijks- en bedrijfsrecepties? Deze parelende drank zal namelijk zowel wijnliefhebbers als bierlovers aanspreken. U serveert bovendien een exclusieve, originele en wellicht onverwachte aperitiefdrank waarover zonder twijfel nog lang nagepraat zal worden. Ook de prijs valt bovendien bijzonder goed mee!