Notre édition limitée est maintenant en vente. Disponible uniquement ici.

Onze heerlijke Rocco Granada biermocktail

Onze heerlijke Rocco Granada biermocktail

Dame Jeanne heeft haar sporen verdiend met het creëren van verfijnde brut bieren van ongeëvenaarde kwaliteit. Nu, met "Rocco Granada", zet het brouwhuis een gedurfde stap in de wereld van innovatieve alcoholvrije dranken.

In lijn met de groeiende trend van bewuste alcoholconsumptie biedt "Rocco Granada" een eigentijds en smaakvol alternatief. Dit verrassende drankje belooft de zintuigen te prikkelen en voldoet aan de eisen van moderne fijnproevers die streven naar een verfijnde smaakervaring zonder de aanwezigheid van alcohol. 

Rocco Granada is zorgvuldig samengesteld met een harmonieuze mix van hop, gerst- en tarwemout, verrijkt met 100% natuurlijke sappen van appel, kers en granaatappel, en de onderscheidende Habanero chilipeper.

Het resultaat is een unieke mocktail die de zoete en zure smaken van het fruit perfect in evenwicht brengt met de subtiele bitterheid van de hop.

De Habanero peper zorgt voor een warme, aromatische afdronk, wat deze biermocktail tot een ware culinaire sensatie maakt.

Verfrissend met munt, limoen & een vleugje chilipeper. 

Bekijk zeker onze mocktail en cocktail tips:

 

Article précédent
Article suivant
Fermer (esc)

Popup

Utilisez cette fenêtre contextuelle pour intégrer un formulaire d'inscription à une liste de diffusion. Vous pouvez aussi l'utiliser comme un simple appel à l'action avec un lien vers un produit ou une page.

Avez-vous plus de 18 ans ?

En cliquant sur "OUI", vous confirmez que vous avez plus de 18 ans et l'âge légal pour consommer de l'alcool.

OUI

Recherche

Panier

Votre panier est vide.
Boutique
French