Onze heerlijke Biermocktail

Onze heerlijke Biermocktail

Dame Jeanne heeft haar sporen verdiend met het creëren van verfijnde brut bieren van ongeëvenaarde kwaliteit. Nu, met onze "Biermocktail", zet het brouwhuis een gedurfde stap in de wereld van innovatieve alcoholvrije dranken.

In lijn met de groeiende trend van bewuste alcoholconsumptie biedt onze bier mocktail een eigentijds en smaakvol alternatief. Dit verrassende drankje belooft de zintuigen te prikkelen en voldoet aan de eisen van moderne fijnproevers die streven naar een verfijnde smaakervaring zonder de aanwezigheid van alcohol. 

 

 

Deze bier mocktail is zorgvuldig samengesteld met een harmonieuze mix van hop, gerst- en tarwemout, verrijkt met 100% natuurlijke sappen van appel, kers en granaatappel, en de onderscheidende Habanero chilipeper.

Het resultaat is een unieke mocktail die de zoete en zure smaken van het fruit perfect in evenwicht brengt met de subtiele bitterheid van de hop.

De Habanero peper zorgt voor een warme, aromatische afdronk, wat deze bier mocktail tot een ware culinaire sensatie maakt.

Verfrissend met munt, limoen & een vleugje chilipeper.  

Article précédent
Article suivant
Fermer (esc)

Popup

Utilisez cette fenêtre contextuelle pour intégrer un formulaire d'inscription à une liste de diffusion. Vous pouvez aussi l'utiliser comme un simple appel à l'action avec un lien vers un produit ou une page.

Avez-vous plus de 18 ans ?

En cliquant sur "OUI", vous confirmez que vous avez plus de 18 ans et l'âge légal pour consommer de l'alcool.

OUI

Recherche

Panier

Votre panier est vide.
Boutique
French